Webdesign Type One Advertising

Web development

Is je vertrouwde website wel toe aan een upgrade? Of heb je een fantastisch concept, product of dienst, dat wel een visitekaartje of winkeltje kan gebruiken? Voor web development ben je bij Type One advertising aan het juiste adres. Wij maken e-commerce websites die zichzelf op korte termijn terugverdienen. Met een gezonde growth hack skillset aan boord, maken wij websites die zich op korte termijn terug verdienen. 

✔️ Rendabel en gemaakt voor optimaal online resultaat

✔️ Google vriendelijk voor een hoge ranking

✔️ Altijd in combinatie met zoekmachine optimalisatie

✔️ Inclusief nazorg na oplevering

Waarom overstappen op een nieuwe website?

Dit is een veelvoorkomende vraag van ondernemers die plannen hebben voor een nieuwe website of upgrade van hun huidige website. De volgende elementen zijn belangrijke bouwstenen voor een goede website:  

Snelheid: zoals een lage pagina laadtijd en snelle connectie met de server. Als marketeer zorg ik dat je goed zichtbaar bent en sneller gevonden wordt. 

Vindbaarheid: je website dient vindbaar te zijn. Dit hangt samen met een goede SEO strategie, waarin ik zorg dat je goed door Google wordt gevonden en dat je content aansluit op populaire zoekopdrachten van je doelgroep. SEO optimalisatie is nooit eenmalig, maar werkt als een doorlopend proces. Door voortdurend relevante content te publiceren, wordt je steeds relevanter voor Google. 

Responsief: ongeveer 80% van de website bezoeken gebeurt op mobiel. Een responsieve site is eigenlijk niet meer weg te denken en kan er onder andere voor zorgen dat bezoekers langer op je website blijven. 

Doel: een online winkel heeft een ander doel dan een nieuws portaal. Wat je doel ook is, ik zorg dat je bezoeker de kortste weg neemt naar het doel dat jij voor ogen hebt. 

Hoeveel kost een nieuwe website?

Om deze vraag goed te beantwoorden is het nodig om in te zoomen op onderstaande vragen. Het maken van een nieuwe site is als het laten bouwen van een huis. Het huis maak ik – de tekening en inrichting die bepaal jij!

 • Gaat het om een nieuwe of oude website? 
 • Wat is het uiteindelijke doel (aankoop, bezoek, inschrijving, combi, enz)? 
 • Wat is ongeveer het budget? 
 • Schrijf/Maak je de content zelf of besteed je dit liever uit?
 • Optimaliseer je zelf de tekst (SEO) of besteed je dit liever uit? 
Uiteraard snappen we dat je een kleine inschatting nodig hebt. Wil je deze ontvangen? Klik hieronder op ‘Stuur mij een indicatie’ en ontvang dezelfde dag nog een scherpe indicatie. 

Onze werkwijze met Web development

SEO advies - Zoekmachine Optimalisatie

Idee achter je website

In een brainstorm denken we na over het ultieme doel van jouw website en met welke content we dit doel het beste kunnen bereiken.

Strategie bepalen - marketing automation

Opstellen wireframes

Om je een idee te geven maak ik na een korte brainstorm alvast enkele wireframes (test pagina's)

Livegang

Na uitvoerig testen en verwerken van feedback gaat je nieuwe of vernieuwde website eindelijk live.

Zoekwoorden analyse - Zoekmachine Optimalisatie

Zoekwoorden onderzoek (SEO)

Gedurende de bouw van de website let ik vooral op de zoekwoorden die in je nieuwe website verwerkt moeten worden. Op deze manier vergroten we de kans op extra resultaat.

Bouwen webdesign

Bouw van de website

Zodra de wireframes zijn goedgekeurd ga ik aan de slag met het bouwen van je website. In dit traject houd ik je via updates op de hoogte van de progressie.

Optimalisatie marketing automation

Nazorg en evaluatie

Na de lancering kijken we samen naar de resultaten en nieuwe mogelijkheden om extra resultaat te behalen.

Wanneer moet mijn huidige website vernieuwd worden?

In de praktijk zien we dat veel websites achterhaalt zijn. Een valkuil van een website is dat deze moet worden bijgehouden. Door voortdurend te optimaliseren kun je handige tools laten praten met je eigen site. Toch zijn er een aantal factoren die je kunt verbeteren zonder dat daar een nieuwe website voor nodig is, zoals: 

 • de snelheid van je website
 • een betere beveiliging van je data
 • een nieuwe plugin of tool installeren 
 • aanpassen van je website response op mobiel of tablet 
Het kan ook zijn dat je bedrijf in de afgelopen jaren sterk is gegroeid, waardoor je jouw website bent ontgroeid. Vaak zijn websites ouder dan 5 jaar wel aan vervanging toe. 

Kan jouw website wel een upgrade gebruiken?

Hoe controleer ik de snelheid van mijn website?

De oorzaak van een trage site ligt vaak in de ‘zware content’ die de website moet laden. Veelvoorkomende oorzaken zijn: 

 • Een trage webhosting zoals een server in het buitenland
 • Een overdosis aan actieve plugins
 • Niet geoptimaliseerde CSS 
 • Niet gecomprimeerde bestanden
 • Afbeeldingen die niet zijn geoptimaliseerd

Een belangrijke bron om de snelheid te controleren is Google Page Speed Index. Of ga voor een (gratis) uitgebreide scan van Type One Advertising, waarin we naast de snelheid ook de technische optimalisaties voor je in kaart brengen. 

Benieuwd hoe je huidige website scoort?

Vul je gegevens in en ontvang binnen 1 dag een uitgebreide website scan