Diensten

Wat je doelen ook zijn, Type One Advertising helpt je met het behalen van je online doelen aan de hand van handige marketing tools, zoals SEO, SEA, marketing automation, conversie optimalisatie, en meer. Ongeacht de grootte van de marketing uitdaging, we zorgen altijd voor een op maat gemaakte strategie en optimaal resultaat. Bekijk hieronder welke diensten deel kunnen uitmaken van jou op maat gemaakte marketing groei strategie.  

Webdesign Type One Advertising

Web development

Een mooie website wordt vaak gezien als visitekaartje. Maar dit is vast en zeker niet je doel. Wij zorgen dat jouw website helpt om je doelen te behalen. Ook een bestaande website kan vaak voordelig in een nieuw jasje worden gehezen en conversies genereren. 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Verdiend je website, product of concept aandacht? Via zoekmachine adverteren kun je het gewenste publiek kennis laten maken of laten terugkeren. Afhankelijk van het doel wat je wilt bereiken kijken we samen naar een converterende SEA strategie, zodat je snel online resultaat kunt boeken.

Search Engine Optimization - Type One Advertising

Op zoek naar een groei strategie?

Zoekmachine Optimalisatie Type One Advertising

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is ten opzichte van SEA een voordeligere en lange termijn strategie om meer bezoekers aan te trekken. Na een grondige zoekwoorden – en website analyse is het de hoogste tijd om het bezoek van de Google crawler zo goed mogelijk te maken. Het g? gevolg? Jouw website wordt beter vindbaar, zichtbaar en verschijnt sneller in de top resultaten op Google. 

Marketing automation

Je hebt inschrijvingen op je nieuwsbrief, maar merkt dat alleen het sturen van een nieuwsbrief niet resulteert in de gewenste conversies. Met marketing automation maken wij een geautomatiseerde flow van actions en triggers die ervoor zorgt dat subscribers, leads of klanten een bepaalde actie uitvoeren. Marketing automation is ook erg effectief voor het maken (nieuwe) doelgroep analyses. Benieuwd hoe we dit aanpakken? 

Email marketing - type one advertising
Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Je website of webshop trekt bezoekers, maar helaas verlaat de grootste groep je website. Het behouden van je bezoeker is misschien wel de grootste uitdaging in marketing. Op basis van best-practices helpen we je het opsporen van ‘conversie killers’ zoals doodlopende of niet goed werkende pagina’s en laten we met behulp van A/B tests een verscheidenheid aan content los op de nieuwe, lauwe en warme bezoeker. Het doel? Zorgen dat ze converteren!

Deze bedrijven gingen je voor